UUTUUS: Sähkö- ja hybridiautojen sähkötyöturvallisuus (2021)

35,45  31,91  (ei sis. alv.)

Ale!

NORMAALIHINTA
31,91  (ei sis. alv.)

Kirjassa luodaan ajankohtainen katsaus sähkötekniikan perusteisiin, hybridi- ja sähköajoneuvotekniikkaan sekä sähkötyöturvallisuuteen ja alaa koskeviin säädöksiin. Kirja on tarkoitettu käsi- ja oppikirjaksi kaikille henkilöille, jotka työskentelevät korkeajännitteisten ajoneuvojen huollon ja korjaamisen parissa. Hintaan lisätään alv 10 %.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): F63

Kategoriat

Uutuuskirja ennakkotilattavissa nyt 10 % alennuksella!

Rekisteröidy 12.5. klo 9.00-9.30 järjestettävään julkistuswebinaariin TÄSTÄ

Hybridi- ja sähköajoneuvot ovat yleistyneet 2020-luvulla yhä kiihtyvällä vauhdilla. Niiden huoltaminen ja korjaaminen koskettaa jo kaikkia alan toimijoita. Hybridi- ja sähköajoneuvoissa on usean sadan voltin korkeajänniteakustot, jotka voivat aiheuttaa korjaajalle hengenvaaran sähköiskun tai valokaaren muodossa.

Autonvalmistajilla on laadukkaat merkkikohtaiset korjausohjeet, mutta alan yleisiä säädöksiä ja perusperiaatteita koskevalle teokselle on myös selkeää tarvetta. Tämä kirja on vuonna 2013 julkaistun teoksen vahvasti uudistettu ja täydennetty painos, jossa on huomioitu esimerkiksi alan viimeisimmät lakiuudistukset.

Kirjassa luodaan katsaus sähkötekniikan perusteisiin, hybridi- ja sähköajoneuvotekniikkaan sekä sähkötyöturvallisuuteen ja alaa koskeviin säädöksiin. Sisältö on tarkoitettu käsi- ja oppikirjaksi kaikille henkilöille, jotka työskentelevät korkeajännitteisten ajoneuvojen huollon ja korjaamisen parissa.

Teos on laadittu olettaen, että lukijalla on jo jotain kokemusta sähkötekniikasta. Kirjassa ei esimerkiksi neuvota kädestä pitäen yleismittarin käyttöä. Sähkötekniikan peruslait käydään kirjan alkuosassa pääpiirteittäin läpi, koska niiden kertaaminen ei ole pahasta kokeneellekaan ammattilaiselle.

Kirjan toimitukset alkavat viikolla 20.

Ennakkotilaajan hinta (-10 %, 31,91 eur alv 0 %, 35,10 euroa sis. alv) on voimassa vain 13.5.2021 saakka.

Kirjan suositushinta on 35,45 eur alv 0 %, eli 39,00 euroa sis. alv.

Tiedot

  • ISBN: 978-951-9155-57-9
  • Sivumäärä: 152
  • Sidosasu: Pehmeäkantinen, A5
  • Julkaisupäivämäärä: 12/5/2021
  • Kustantaja: Suomen Autoteknillinen Liitto ry
  • Kirjailija: Vesa Linja-aho

Tiedot (klikkaa avataksesi):

Sisällysluettelo Lukunäyte