Sähkö- ja hybridiautojen sähkötyöturvallisuus (2021)

Alkuperäinen hinta oli: 35,45 €.Nykyinen hinta on: 22,72 €. (ei sis. alv.)

Ale!

OPISKELIJAJÄSENET
17,27  (ei sis. alv.)

NORMAALIHINTA
22,72  (ei sis. alv.)

Kirjassa luodaan ajankohtainen katsaus sähkötekniikan perusteisiin, hybridi- ja sähköajoneuvotekniikkaan sekä sähkötyöturvallisuuteen ja alaa koskeviin säädöksiin. Kirja on tarkoitettu käsi- ja oppikirjaksi kaikille henkilöille, jotka työskentelevät korkeajännitteisten ajoneuvojen huollon ja korjaamisen parissa. Kirjautuessaan verkkokauppaan jäsentunnuksellaan  SATL-opiskelijajäsenet saavat kirjan erikoishintaan! Hintaan lisätään alv 10 %.

Tuotetunnus (SKU): F63

Kategoriat

Pääset katsomaan uutuuskirjan 12.5. klo 9.00-9.30 järjestetyn julkistuswebinaarin tallenteen TÄSTÄ

  Hybridi- ja sähköajoneuvot ovat yleistyneet 2020-luvulla yhä kiihtyvällä vauhdilla. Niiden huoltaminen ja korjaaminen koskettaa jo kaikkia alan toimijoita. Hybridi- ja sähköajoneuvoissa on usean sadan voltin korkeajänniteakustot, jotka voivat aiheuttaa korjaajalle hengenvaaran sähköiskun tai valokaaren muodossa.

Autonvalmistajilla on laadukkaat merkkikohtaiset korjausohjeet, mutta alan yleisiä säädöksiä ja perusperiaatteita koskevalle teokselle on myös selkeää tarvetta. Tämä kirja on vuonna 2013 julkaistun teoksen vahvasti uudistettu ja täydennetty painos, jossa on huomioitu esimerkiksi alan viimeisimmät lakiuudistukset.

Kirjassa luodaan katsaus sähkötekniikan perusteisiin, hybridi- ja sähköajoneuvotekniikkaan sekä sähkötyöturvallisuuteen ja alaa koskeviin säädöksiin. Sisältö on tarkoitettu käsi- ja oppikirjaksi kaikille henkilöille, jotka työskentelevät korkeajännitteisten ajoneuvojen huollon ja korjaamisen parissa.

Teos on laadittu olettaen, että lukijalla on jo jotain kokemusta sähkötekniikasta. Kirjassa ei esimerkiksi neuvota kädestä pitäen yleismittarin käyttöä. Sähkötekniikan peruslait käydään kirjan alkuosassa pääpiirteittäin läpi, koska niiden kertaaminen ei ole pahasta kokeneellekaan ammattilaiselle.  

Kirjan verollinen suositushinta on 39,00 euroa, nyt hinta on 25,00 €, opiskelijahinta 19,00 €. Nämä ovat myös alimmat viimeisen 30 päivän aikana markkinoidut hinnat.

Tiedot

  • ISBN: 978-951-9155-57-9
  • Sivumäärä: 152
  • Sidosasu: Pehmeäkantinen, A5
  • Julkaisupäivämäärä: 12/5/2021
  • Kustantaja: Suomen Autoteknillinen Liitto ry
  • Kirjailija: Vesa Linja-aho

Tiedot (klikkaa avataksesi):

Sisällysluettelo Lukunäyte