SATL:n jäsenetutarjoukset St1:llä

Suomen Autoteknillisen liiton jäsenkortti = St1 Käteisalennuskortti

Suomen Autoteknillinen Liitto ry:n jäsenkortti Autoteknillisten Yhdistysten henkilöjäsenille on toteutettu yhteistyössä St1:n kanssa, joka on suomalainen energiayhtiö, jonka tärkeitä toiminta-alueita ovat jakeluasemat ja CO2- hyvät energiatuotteet ja -palvelut. Suomessa on yli 400 St1 -asemaa.

Jäsenkortti toimii St1:n käteisalennuskorttina. Jäsenkortti on voimassa kaksi vuotta eli vuodet 2019-2020. Jäsenkortit toimitetaan jäsenille siten, että eräpäivään mennessä jäsen- tai lehtimaksun maksaneet varsinaiset- ja lehden tilaavat vapaajäsenet sekä vapaa-, kunnia ja opiskelijajäsenet saavat korttinsa. Siitä eteenpäin kortteja lähetetään jäsenmaksujen kertyessä lopuille sekä uusille jäsenille noin kuukauden välein.

SATL:n jäsenkortin kääntöpuolella oleva magneettiraita toimii St1 Käteisalennuskorttina. Jäsenkortilla saat polttoaineista alennusta heti ja saman tien kaikilta St1-asemilta ja miehitetyiltä Shell-asemilta, vain express-automaattiasemat eivät kuulu alennuksen piiriin. Alennus on asemakohtainen (vähintään 0,5 snt/l) ja vaihtelee ajankohdittain.
Muista rekisteröidä jäsenkorttisi niin saat tiedot eduista vaivattomasti!

Rekisteröi jäsenkorttisi

Muita etuja / alennuksia

Shellin tavaramerkkien käyttö perustuu Shell Brands International AG:n myöntämään lisenssiin St1:lle.

St1 Way -sovellus

Lataa myös St1 Way -sovellus, jolla voit maksaa kätevästi tankkauksen mobiilisti ja ostaa helposti Perfect-autopesuja ja pesupaketteja. Kun tankkaat mobiilisti St1 Way -sovelluksella, saat aina alennusta 1 sentin litralta. Sovelluksesta löydät kätevästi myös sinua lähellä olevat asemat.

Lue lisää St1 Way -sovelluksesta

St1 MasterCard

Lue lisää ja hae parhaimmat edut tarjoavaa St1 Mastercardia

Ajantasaiset edut voi tarkistaa St1 kanta-asiakassivulta

Kiinnostaako sinua jäsenyys?

SATL:n jäsenet koostuvat paikallisyhdistysten jäsenistä. Jäsenenä olet myös osa kansainvälistä autoinsinöörijärjestö FISITA:a.