Suomen Autoteknillinen Liitto (SATL)

Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) on autoalan ammattilaisten ja asiantuntijoiden yhteistyö- ja koulutusjärjestö. SATL toimii jäsenyhdistystensä kattojärjestönä, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää koko autoalan osaamista ja ammattitaitoa.

Jäsenkunta

SATL:n jäsenmäärä on noin 5800. Jäsenistöön kuuluu auto- ja kuljetusalan diplomi-insinöörejä, insinöörejä, teknikoita, opettajia, katsastajia, yrittäjiä tai muita alalla esimies- tai asiantuntijatehtävissä toimivia henkilöitä. Edellä mainittujen lisäksi jäsenistöön kuuluu autoalan insinööri- ja DI-opiskelijoita sekä yritysjäseniä.

Jäsenyhdistykset

Paikallisia jäsenyhdistyksiä on yhteensä 37 kaikkialla Suomessa.

Paikallisyhdistykset

Hallitus

Liiton hallituksessa toimii kymmenen jäsentä, jotka edustavat kymmentä piiriä. Liiton puheenjohtajana toimii insinööri Kari Kaihonen.

Liittohallituksen yhteystiedot

Visio

SATL on johtava autoalan vaikuttaja Suomessa, joka rakentaa jäsenilleen menestyvää ja elinikäistä verkostoa, hallitsee alan ammattilehtimedian ja argumentoi aktiivisesti autoalan lainsäädäntöön ja opetukseen liittyvillä foorumeilla.

Kiinnostaako sinua jäsenyys?

SATL:n jäsenet koostuvat paikallisyhdistysten jäsenistä. Jäsenenä olet myös osa kansainvälistä autoinsinöörijärjestö FISITA:a.