Moottorinohjaus: kirjat yhdessä edullisemmin

Alkuperäinen hinta oli: 60,00 €.Nykyinen hinta on: 53,63 €. (ei sis. alv.)

Ale!

OPISKELIJAJÄSENET
44,00  (ei sis. alv.)

NORMAALIHINTA
53,63  (ei sis. alv.)

Katso kirjakohtaiset esittelyt tuotteiden omilta sivuilta.

Opiskelijajäsenillemme on tästäkin tuotepaketista erityshinta, kirjaudu jäsentunnuksillasi sisään!

Hintaan lisätään alv 10 %, jolloin normaali hinta on 59,00 € ja opiskelijahinta 48,40 €. Nämä ovat myös alimmat viimeisen 30 päivän aikana markkinoidut hinnat.

Tarjoamme vuonna 2020 ilmestyneet “Moottorinohjaus – Tunnistimet” ja “Moottorinohjaus – Toimilaitteet” -kirjat yhteisostona edulliseen 59 euron hintaan (sis. alv 10 %, normaalisti 66 eur) + toimituskulut.

Moottorinohjaus – Tunnistimet (2. laajennettu teos):

Kirjassa kuvataan noin 32 erilaista nykyaikaiseen moottorinohjausjärjestelmään kuuluvaa tunnistinta. Tunnistimista käsitellään niiden toiminta, käyttö ja testausmahdollisuudet yksityiskohtaisesti. Lisäksi vikoja ja vikatoimintoja selvitetään signaalikuvaajien avulla. Kirja täydentyy kokonaisuudeksi useilla tunnistin- ja kytkentäkaaviokuvilla. Pehmeäkantinen, sivumäärä 144.

Moottorinohjaus – Toimilaitteet:

Sisällössä käydään läpi toimilaitekomponenttien tekniikkaa ja toimintaperiaatteita sekä siirrytään kytkentäkaavioiden ja signaalikuvaajien kautta mahdollisiin diagnosointimenetelmiin, vaurioihin sekä niiden aiheuttajiin. Kirja antaa selkeän katsauksen nykyaikaiseen moottorinohjaukseen ja esimerkeillään vinkkejä korjaamon jokapäiväiseen työskentelyyn. Pehmeäkantinen, sivumäärä 128.