Moottorinohjaus, Tunnistimet – 2. laajennettu teos

30,00  (ei sis. alv.)

OPISKELIJAJÄSENET
24,55  (ei sis. alv.)

NORMAALIHINTA
30,00  (ei sis. alv.)

Vuoden 2020 UUTUUS!! Huippusuositun Moottorinohjaus, tunnistimet -kirjan uusi laajennettu teos! 20 lisäsivua täydentävät aiempaa sisältöä sekä sisältävät uusia tunnistintyyppejä. Aiempi suomenkielinen versio käännettiin ensimmäisestä alkuperäisestä painoksesta. Toinen laajennettu teos on käännetty vuonna 2019 ilmestyneestä, jo viidennestä, alkuperäisestä kirjasta.

SATL:n opiskelijoille erikoishinta! Kirjaudu jäsentunnuksillasi sisään!

Hintaan lisätään alv 10 %, jolloin normaali hinta on 33,00 € ja opiskelijahinta 27,00 €. Nämä ovat myös alimmat viimeisen 30 päivän aikana markkinoidut hinnat.

Tuotetunnus (SKU): F56

Kategoriat

Tämä Gerald Schneehagen ammattikirja käsittelee moottorinohjausjärjestelmien tunnistimien testaamista ja oskilloskoopin käyttöä.

Alussa kirjoittaja selventää erilaiset vikatyypit ja vikakoodit sekä tutustuttaa välttämättömiin testauslaitteisiin.

Schneehage kuvaa noin 32 erilaista nykyaikaiseen moottorinohjausjärjestelmään kuuluvaa tunnistinta. Tunnistimista käsitellään niiden toiminta, käyttö ja testausmahdollisuudet yksityiskohtaisesti. Lisäksi hän selvittää vikoja ja vikatoimintoja signaalikuvaajien avulla. Kirja täydentyy kokonaisuudeksi useilla tunnistin- ja kytkentäkaaviokuvilla.

Kirja on suunnattu autoasentajille, autosähköasentajille, teknikoille ja insinööreille, kuten myös koulutettaville sekä kouluttajille, jotka työskentelevät ajoneuvotunnistimien ja oskilloskooppien parissa.

”Uutta ammattikirjaa ’Moottorinohjaus Tunnistimet’ Gerald Schneehagelta voi kuvata temaattisesti täydelliseksi ja käytännön läheiseksi. Useiden signaalikuvaajien avulla kirjassa selvitetään modernin ajoneuvon tunnistimien ominaisuudet tyhjentävästi. Kirja kuuluu jokaiseen nykyaikaiseen autokorjaamoon!” Kai Schiller, Tekninen kouluttaja, Koulutuskeskus HWK Bremen

”Kirjoittaja on ottanut käytännönläheisen ammattikirjansa painopisteeksi otto- ja dieselmoottorin tunnistimien vikadiagnostiikan. Yksittäisten tunnistimien rakenne ja toiminta on kerrottu havainnollisesti ja helposti ymmärrettävästi. Suosittelen kirjaa jokaiselle autoalan ammattilaiselle! DI Dirk Hamann, Toimitusjohtaja, Autohaus Hamann GmbH Hannover

Tiedot

  • ISBN: 978-951-9155-52-4
  • Sivumäärä: 144
  • Sidosasu: Pehmeäkantinen
  • Julkaisupäivämäärä: 1/20/2020
  • Kustantaja: Suomen Autoteknillinen Liitto ry
  • Kirjailija: Gerald Schneehage, suom. Juha Seppälä
  • Painos: 2. suomenkielinen versio. Käännetty 5. alkuperäisestä versiosta (toukokuu 2019)

Tutustu kirjaan

Sisällysluettelo

Lukunäyte