Moottorinohjaus, Toimilaitteet

30,00  (ei sis. alv.)

OPISKELIJAJÄSENET
24,55  (ei sis. alv.)

NORMAALIHINTA
30,00  (ei sis. alv.)

UUTUUS! Ilmestynyt 6/2020

Kirja soveltuu hyvin sekä opiskelijoille että opettajille. Kirjasta hyötyvät myös mekaanikot ja korjaamoiden omistajat sekä ylipäätänsä kaikki joita ajoneuvotekniikka yksityiskohtineen kiinnostaa. Nykyautojenkin toiminnassa on selkeää logiikkaa ja ymmärrettävyyttä!

Erikoishinta SATL:n opiskelijajäsenille: kirjaudu jäsennumerollasi sisään!

Hintaan lisätään alv 10 %, jolloin normaali hinta on 33,00 € ja opiskelijahinta 27,00 €. Nämä ovat myös alimmat viimeisen 30 päivän aikana markkinoidut hinnat.

Tuotetunnus (SKU): F57

Kategoriat

Moottorinohjaus, Toimilaitteet – Rakenne, toiminta ja vianmääritys

Kesällä 2020 valmistunut 128-sivuinen teos on luonteva jatko aiemmin tänä vuonna ilmestyneelle Moottorinohjaus, Tunnistimet -kirjalle. Sisällössä käydään läpi komponenttien tekniikkaa ja toimintaperiaatteita sekä siirrytään kytkentäkaavioiden ja signaalikuvaajien kautta mahdollisiin diagnosointimenetelmiin, vaurioihin sekä niiden aiheuttajiin. Kirja antaa selkeän katsauksen nykyaikaiseen moottorinohjaukseen ja esimerkeillään vinkkejä korjaamon jokapäiväiseen työskentelyyn.

Kirjoittaja

Gerald Schneehage (48) on toiminut kouluttajana Handwerkskammer Hannoverissa, opiskeltuaan ensin liiketaloutta työn ohessa. Nykyään Schneehage työskentelee opiskelijoiden opintojohtajana sekä seminaarijohtajana huoltoteknikkojen ja työnjohdon jatkokoulutuksessa ja ajoneuvotekniikan täydennyskoulutuksessa. Hän tekee kirjassa katsauksen kaikkiin nykyaikaisen ajoneuvon relevantteihin toimilaitteisiin. Teoksessa käsitellään niin polttonestesuihkutuksen suihkutusventtiilit ja injektorit kuin eri toiminnoissa ja kokoonpanoissa käytetyt magneettiventtiilitkin. Sähkömoottorit, nokka-akselin muuttuvan ajoituksen säätimet, termostaatit, lämmityselementit sekä sytytyspuolat eri variaatioineen tulevat myös johdonmukaisesti käsitellyiksi.

Tiedot

  • ISBN: 978-951-915-553-1
  • Sivumäärä: 128
  • Sidosasu: Pehmeäkantinen
  • Julkaisupäivämäärä: 17/6/2020
  • Kustantaja: Suomen Autoteknillinen Liitto ry
  • Kirjailija: Gerald Schneehage, kääntäjä Björn Boström
  • Painettu Suomessa

Tutustu kirjaan:

Sisällysluettelo
Lukunäyte
Jaakko Huhtalan kirja-arvostelu