Autoalan koulutuksen tarve, synty ja vakiintuminen, vuodet 1900 – 1970: myös E-kirjana

Alkuperäinen hinta oli: 17,27 €.Nykyinen hinta on: 11,37 €. (ei sis. alv.)

Ale!

NORMAALIHINTA
11,37  (ei sis. alv.)

Arvonlisäverollinen (10%) tarjoushinta on 19,00 euroa sisältäen halvimmat toimituskulut 6,49 euroa. Kalliimmilla toimituskuluilla hinta nousee erotuksen verran. Tämä on myös alin viimeisen 30 päivän aikana markkinoitu hinta.

Jos tilaus ei sisällä muita tuotteita, tulee tämä paketti Postin Pikkupakettina suoraan kotiin päiväpostin mukana kannettuna ilman lisäkuluja tuolla 6,49 € postituskululla

Tuotetunnus (SKU): F36

Kategoriat

Tarve koko Suomen autoalan koulutuksen historian kirjoittamiselle nousi esille Suomen Autoteknillinen Liitto ry:n (SATL ry) piirissä vuoden 2015 lopulla. Tiedossa oli, että SATL ja sen jäsenkunta ovat vuosien saatossa merkittävällä tavalla vaikuttaneet autoalan osaamisen ja tietämyksen lisäämiseen maassamme. SATL on myös jo pidemmän aikaa kerännyt haastattelemalla talteen autoalan kehitykseen vaikuttanutta tietoa, jota nyt halutaan saada laajan, alasta kiinnostuneen lukijakunnan käyttöön.

Ajoneuvotekniikka on kehittynyt sen historian aikana paljon. Alusta asti ajoneuvojen suunnittelu, valmistaminen, korjaaminen, huoltaminen, käyttö ja käyttökelpoisuuden valvonta ovat vaatineet eritasoista koulutusta lähtien perustason ammatillisesta koulutuksesta ja jatkuen yliopistojen insinööritieteisiin saakka.

Autoalan koulutuksen historia on kuitenkin suurimmalta osaltaan ammatin ohessa tapahtuvan koulutuksen, ammattikouluissa, teknillisissä kouluissa ja opistoissa sekä korkeakouluissa annetun teoreettisen ja käytännöllisen opetuksen, sekä vapaan kurssitoiminnan tarina.

E-kirjana Lehtiluukusta 12,64 eur (alv. 0 %), TILAA TÄSTÄ E-KIRJANA

Tiedot

  • ISBN: 9789519155494
  • Sivumäärä: 250
  • Sidosasu: Kovakantinen
  • Julkaisupäivämäärä: 1/15/2019
  • Kustantaja: SATL ry
  • Kirjailija: Panu Nykänen