Sähkö- ja hybridiautojen tekniikka ja sähkötyöt: 25.-26.9.2024 Vantaa (lähikoulutus)

750,00  (ei sis. alv.)

OPISKELIJAJÄSENET
570,00  (ei sis. alv.)

JÄSENET
570,00  (ei sis. alv.)

NORMAALIHINTA
750,00  (ei sis. alv.)

Sähköturvallisuuslain mukaisesti tulee sähkö- tai hybridiajoneuvojen korkeajännitetöitä tekevän henkilön olla riittävästi perehtynyt tai perehdytetty kyseisen ajoneuvomallin sähköjärjestelmään ja sähkön vaaroihin. Koulutukseen osallistuvilla tulee olla voimassa oleva Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS6002 -koulutus hyväksytysti suoritettuna.

SATL:n jäsenille 285 €/hlö/pvä, muille 375€/hlö/pvä

Hintoihin lisätään laskutushetkellä voimassa oleva yleisen alv-kannan mukainen arvonlisävero.

Koulutus järjestetään 25.-26.9.2024 Diagno Finland Oy:n tiloissa osoitteessa Kelatie 9 A, 2. krs, 01450 Vantaa.

TAPAHTUMAN TIEDOT

25.09.2024
26.09.2024
09:00
16:00

Koulutuksen sisältö

1.1.2017 voimaan tulleen sähköturvallisuuslain mukaisesti tulee sähkö- tai hybridiajoneuvojen korkeajännitetöitä tekevän henkilön olla riittävästi perehtynyt tai perehdytetty kyseisen ajoneuvomallin sähköjärjestelmään ja sähkön vaaroihin. Sähköalalla yleisesti vaadittua sähkötöidenjohtajaa ei nykyisen lain mukaan enää autokorjaamoilla edellytetä. Vastuu työntekijän riittävästä osaamisesta on yrityksen työnjohdolla ja viimekädessä toimitusjohtajalla tai yrittäjällä. Työnantajan tulee kuitenkin nimetä sähköajoneuvojen sähkötöitä varten korjaamolle työsuorituksesta vastaava henkilö. Koulutuksen tavoitteena on varmistaa henkilön riittävä osaaminen sähköajoneuvojen korjaus- ja vianmääritystöihin sekä antaa valmiudet toimia korjaamolla työsuorituksesta vastaavana henkilönä. HUOM! Koulutukseen osallistuvilla tulee olla voimassa oleva Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS6002 -koulutus hyväksytysti suoritettuna.

Koulutuksessa käsitellään mm.:

  • Sähköajoneuvojen korkeajännitejärjestelmän työt ja töihin liittyvät vaatimukset autokorjaamolla
  • Sähkötyöturvallisuus sähköajoneuvojen kanssa työskenneltäessä
  • Sähkö- ja hybridiajoneuvojen rakenne ja komponentit
  • Akkutekniikkaa
  • Sähköisen voimansiirron vianmääritys ja korjaaminen
  • Vaurioituneen sähkö- tai hybridiajoneuvon käsittely
Koulutuksen toteuttaa Diagno Finland Oy. Koulutukset toteutuvat, mikäli minimiryhmä 8─12 hlöä ilmoittautuu. Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, tee se sähköpostilla satl@satl.fi. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.