HATY-insinöörityögaala 2019

NORMAALIHINTA
0,00  (ei sis. alv.)

SATL:n jäsenenä pääset yleisöön ilmaiseksi kuulemaan, millaista tietoa ja taitoa insinööriopiskelijoiden lopputöiden huiput sisältävät. Saat takuuvarmasti uutta tietoa autoalan ja tekniikan nykytilasta ja kehityksestä. Parhaimmillaan saatat löytää tapahtumasta etsimäsi uuden työntekijän tai ajatuksia jonkin työhösi liittyvän ongelman ratkaisemiseen teettämällä siitä insinöörityön opiskelijalla.

Ilmoittautuminen 30.10. mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

TAPAHTUMAN TIEDOT

04.11.2019
16:00
19:00

Haluatko päästä esittelemään huikeaa autoalan lopputyötäsi?

Kriteereinä on mm. innovatiivisuus ja ajankohtaisuus autoalan näkökulmasta! Suomen Autoteknillisen liittoon kuuluva Helsingin Autoteknillinen yhdistys (HATY) järjestää Insinöörityögaalan, jossa 2-4 opintojaan viimeistelevää insinööriopiskelijaa pääsee esittelemään autoalaan liittyviä lopputöitään. Tämä on erityinen mahdollisuus luoda kontakteja ja verkostoitua alalla. HATY haluaakin tarjota Insinöörityögaalan avulla nuorille (ja miksei vanhemmillekin) innovatiivisille insinööriopiskelijoille kannustavan ja monipuolisen ponnahduslaudan tulevaisuuden urapoluille.
 • Hakuohjeet:
  • Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, pituudeltaan enintään yksi A4-arkki. Hakemuksessa tulee olla vähintään:
  • Työn tekijän tai tekijöiden nimet
  • Työn aihe
  • Tiedot työnantajasta, mikäli insinöörityö on tehty jonkin yrityksen alaisuudessa
 • tai tilauksesta
  • Tiivistelmä työn sisällöstä
  • Perustelusi, miksi työ tulisi valita esiteltäväksi perustuen arviointikriteereihin
Hakemus, sekä itse insinöörityö lähetetään sähköpostitse osoitteeseen gaala@haty.fi viimeistään 18.10.2019. Mukaan voi hakea viimeisen vuoden aikana valmistuneilla insinööritöillä, sekä viimeistelyvaiheessa olevilla vielä keskeneräisillä töillä. Työn tekijän opintolinjalla ei ole merkitystä, kunhan työn aihe liittyy autoalaan. Kunkin työn esittelyyn on varattu noin 15 minuuttia. Lisäksi varaamme aikaa yleisön kysymyksille. Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Esiteltävät työt valitaan hakemusten perusteella. Jokaisen valitun ja esiteltävän työn tekijälle myönnetään 250 € stipendi. Valinnan tekee raati, johon kuuluu edustajia autoalan yrityksistä ja yhteisöistä, sekä Metropolian opettajista.

Yhdistyksen jäsenille

SATL:n jäsenenä pääset yleisöön ilmaiseksi kuulemaan, millaista tietoa ja taitoa insinööriopiskelijoiden lopputöiden huiput sisältävät. Saat takuuvarmasti uutta tietoa autoalan ja tekniikan nykytilasta ja kehityksestä. Parhaimmillaan saatat löytää tapahtumasta etsimäsi uuden työntekijän tai ajatuksia jonkin työhösi liittyvän ongelman ratkaisemiseen teettämällä siitä insinöörityön opiskelijalla. Ilmoittautuminen 30.10. mennessä. Paikkoja rajoitetusti.