Sähköiset huoltokirjat 22.4.2021, Etäkoulutus

310,00  (ei sis. alv.)

JÄSENET
225,00  (ei sis. alv.)

OPISKELIJAJÄSENET
225,00  (ei sis. alv.)

NORMAALIHINTA
310,00  (ei sis. alv.)

Autojen nykyaikaiset huoltomerkinnät tulee tehdä verkkoportaalin kautta autonvalmistajan sähköisen huoltokirjan tietokantaan. Aikaansa seuraavilla korjaamoilla on oikeus ja mahdollisuus täyttää uusien autojen sähköiset huoltokirjat. Koulutus antaa hyvät tiedot tästä tärkeästä aiheesta.

SATL:n jäsenille 225€/hlö, muut 310 €/hlö

Hintaan lisätään alv 24%

TAPAHTUMAN TIEDOT

22.04.2021
08:30
16:00

Koulutuksen sisältö

Yhä useampi autonvalmistaja on siirtynyt käyttämään autoissaan sähköistä huoltokirjaa, jolloin auton huoltomerkinnät tulee tehdä verkkoportaalin kautta autonvalmistajan sähköisen huoltokirjan tietokantaan. Tämä koulutus antaa valmiudet hyödyntää tätä mahdollisuutta monipuolisesti. Riippumattoman korjaamon ei kannata käännyttää asiakkaitaan pois, koska myös riippumattomilla korjaamoilla on oikeus ja mahdollisuus täyttää uusien autojen sähköiset huoltokirjat.

Tunnusten luonti

Kurssilla tutustutaan ajoneuvovalmistajien sähköisiin huoltokirjoihin ja niiden käyttöön. Luodaan osallistujille tunnukset ajoneuvovalmistajien portaaleihin ja haetaan oikeuksia sähköisten huoltokirjojen käyttöön. Kurssille osallistujan on otettava oma tietokone mukaan ja omattava tietokoneen käytön perustaidot. Osallistujalla tulee olla käytössä sähköposti johon pääsyä tarvitaan portaalitunnusten luomisessa. Ennakkovalmisteluina osallistujan on hankittava sähköisessä muodossa yrityksensä kaupparekisteriote (alle 6 kk vanha) sekä skannaus sähköisessä muodossa ajokortista tai henkilökortista. Kurssilla käsitellään sähköiset huoltokirjat seuraaville merkeille:
  • Audi, VW, Skoda
  • BMW, Mini
  • Mercedes-Benz, Smart
  • Ford
  • Mazda
Kouluttajana toimii Ari Katila, Diagno Finland Oy.

Kuinka osallistun etäkoulutukseen?

Etäkoulutukset toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksen kautta. Osallistuminen voi ensimmäisellä kerralla vaikuttaa hankalalta, mutta tutustumalla ohjeisiin ei osallistumisen kanssa pitäisi tulla ongelmia.