Autotekniikan ja elektroniikan päivät 1.-2.9.2020 Espoo

390,00  (ei sis. alv.)

NORMAALIHINTA
390,00  (ei sis. alv.)

Kaksipäiväinen seminaari autotekniikan ja -elektroniikan viimeaikaisesta ja tulevaisuuden kehityksestä. Ensimmäinen päivä on luentotyyppinen teoriapäivä ja toinen käytännön rasteja sisältävä. Voit osallistua joko ensimmäiseen päivään tai molempiin päiviin oman tarpeen ja mielenkiinnon mukaan.

Yksi päivä SATL:n jäsenille 390 euroa / pv, muuten 440 euroa / pv.
Jos osallistuu molempiin päiviin, yhteishinta SATL:n jäsenille 585 euroa, muuten 660 euroa.

Hintaan lisätään alv 24%

TAPAHTUMAN TIEDOT

01.09.2020
02.09.2020
08:10 a.m.
16:00 a.m.

Saapumisohjeet: Parkkitilaa yläpihalla. Kaksi sähkö- ja hydridiautojen peruslatauspistettä kurssilaisten käytettävissä

Ensimmäisen seminaaripäivän tavoitteena on antaa kattava kokonaiskäsitys siitä, missä autoelektroniikan kehitysvaiheessa ollaan ja mihin suuntaan ollaan menossa. Päivän jälkeen pystyy paremmin arvioimaan tarvittavia panostuksia niin omaan/tiimin osaamiseen kuin tuleviin investointeihin.

Toinen päivä koostuu edellisen päivän aiheiden pohjalta toteutettavista syventävistä rastikoulutuksista. Rastikoulutukset toteutetaan pienemmissä ryhmissä käytännönläheisinä.

Ohjelma 1.9.2020 seminaaripäivä (klo 8.10 – 16.00)

 • Onko polttomoottorilla tulevaisuutta? Polttomoottoritekniikan menneisyys, tulevaisuus ja kehityssuunnat, Heikki Parviainen, Metropolia Ammattikorkeakoulu
 • Uusi sähköjärjestelmäarkkitehtuuri mm. VW ID3, Frans Malmari, Diagno Finland Oy
 • Tekninen avaus: Laihaseostekniikka ja Mazdan Skyactive X, Juha Kiiskinen, JK-Textservice
 • Case: Volvo KERS 48V -kevythybridi, Frans Malmari, Diagno Finland Oy
 • Dieseljärjestelmän uudet tekniset ratkaisut, Björn Boström, Diagno Finland Oy
 • Status Quo – kuljettajaa avustava teknologia (ADAS), Valtteri Härkönen, Hella Gutmann Solutions

Päivän aikana tarjoillaan aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

Ohjelma 2.9.2020 käytännön rastikoulutus (klo 9.00 – 16.00)

Päivä koostuu edellisen päivän aiheiden pohjalta toteutettavista syventävistä rastikoulutuksista. Rastikoulutukset toteutetaan pienemmissä ryhmissä käytännönläheisinä.

 1. Rasti – Dieseljärjestelmän uudet tekniset ratkaisut Muuttuva nokka-akselin ajoitus dieselmoottorissa, common rail -suutin pietsotunnistimella ja kaksois SCR -järjestelmä. Toiminta ja tarkastaminen.
 2. Rasti – 48V sähköjärjestelmä Järjestelmän rakenne ja komponentit, jännitteen poiskytkentä ja työskentelyturvallisuus sekä vianmääritys.
 3. Rasti: Kuljettajaa avustava teknologia (ADAS) – huoltokalibroinnit ja komponenttien uusinta Erilaisten komponenttien uusinnan ja / tai irrotuksen tai asennuksen jälkeiset erityistoimenpiteet, kuten komponenttisuojauksen poisto, koodaus, kalibrointi ja säätö.

Päivän aikana tarjoillaan aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia!

Osallistumishinnat

  • Yksi päivä SATL:n jäsenille 390 euroa / pv, muuten 440 euroa / pv.
  • Jos osallistuu molempiin päiviin, yhteishinta SATL:n jäsenille 585 euroa, muuten 660 euroa.

Hinnat sisältävät tilaisuuden ohjelman sekä siihen kuuluvat tarjoilut. Hinta ei sisällä mahdollisia majoituskuluja. Hintoihin lisätään alv 24 %. Laskutuksen hoitaa Diagno Finland Oy.

Ilmoittautuminen voidaan perua maksutta viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla satl@satl.fi. Mikäli osallistumista ei peruuteta, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Ilmoittaudun

Olen jäsen, ilmoittaudun torstaihin 2.4., Olen jäsen, ilmoittaudun molempiin päiviin 2.-3.4., En ole jäsen, ilmoittaudun torstaihin 2.4., En ole jäsen, ilmoittaudun molempiin päiviin 2.-3.4.