SATL:n jäsenetutarjoukset Tallink Siljalla

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.

Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna veloituksetta suoraan ohjelman Silver-tasolle. Liittyminen tapahtuu SATL:n sopimusetunumerolla joka löytyy jäsenkortin saatekirjeestä.

Liity nyt Club One -jäseneksi

Jos kirje on hävinnyt, ole yhteydessä SATL:n toiminnanjohtaja Pasi Perhoniemeen (puh. 09 694 4724 tai pasi.perhoniemi@satl.fi) saadaksesi sopimusetunumeron.

Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin Sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja tarvittaessa sinulle postitetaan Silver-tason kortti. Silver-taso on voimassa 12 kk.

Lisätietoa tasomääritelmistä Tallink Siljan sivustolla

Matkojen hintatiedot ja varaukset

Puh. 0600 152 68
ma-pe 8-21, la 9-18, su 10-18 (1,74 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm)            

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tallinksilja.fi

Kiinnostaako sinua jäsenyys?

SATL:n jäsenet koostuvat paikallisyhdistysten jäsenistä. Jäsenenä olet myös osa kansainvälistä autoinsinöörijärjestö FISITA:a.